lördag 9 november 2013

Faser

Det gamla rummet tömdes idag. Jag fick hjälp. Tror att jag totalt har slängt ett tiotal sopsäckar fullastade med ren dynga. Jag menar min new age period. Hallå liksom! Änglakort, pendlar, spå i kristaller?? Nä det är inte riktigt jag. Jag gick även i samma veva till en massa spåtanter och frågade dem vad jag skulle göra av mitt liv. Nä jag ska inte säga att det var bortkastat och jag har träffat många spännande personligheter som jag aldrig skulle pratat med annars. Men I blame it on P! Det var hon som lockade in mig i det där. Jaja nu kan jag liksom skratta åt det men då var det ju på blodigt allvar. Jag mådde ju verkligen dåligt och grep på nåt sätt efter halmstrån. Fast jag tror ju fortfarande på min förmåga som jag har pratat om. Klärvojant. Men jag slängde ängel Uriel, Mikael, Gabriel osv kortlekar. Skönt!
'
Sen så hade jag en lära sig spela gitarr period också. Jag kan inte spela men visst kompa lite men det låter inte bra. Jag hittade en massa gitarr tutorials och ackordböcker, gitarrstämmare osv. Men det slängde jag inte. De vill jag faktiskt ha kvar.

Sentimental är jag inte. Kunde släppa det där med rummet och att jag inte bor där längre. En kille kommer och flyttar in där. Det är helt flyttstädat.

Här jag bor nu känns verkligen som hemma. Visst har jag bott på andra ställen än hemma förut men nu har jag flyttat hemifrån på gott.

1 kommentar:

  1. Åh vad härligt att du trivs i nya lyan, jag har ärligt talat varit lite orolig för det. Stor kram Bea!

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.