söndag 11 januari 2015

Píckalurven


Igår kväll var jag på Fylkingen. Bokbål förlag hade fest och det var uppträdanden och lotteri bland annat. Magdalena Nordin sjöng låten Who I am. Hon var iklädd ett rött åtsmitande fodral och ackompanjerades av en tjej på flygel. Det var tufft och lite edgy framträdande. Inte alls Finlandsfärja som det var sagt att det skulle vara. När låten var slut så skrek alla i publiken En gång till. Så då sjöng hon den igen. 

Jag drack 4 öl och blev lite på pickalurven. Jag pratade mest med en tjej som jag blivit alltmer bekant med sedan ett par månader tillbaka. Jag träffade några från skunk och några andra människor jag är lite bekant med. Jag hade trevligt men sen åkte jag hem och sov. Passade på att fyllekäka McDonaldsmat med tanken att jag börjar banta imorgon. 

Jag tycker om den här årstiden på sätt och vis för våren är på väg även om ett är ett par månader kvar innan man kan snacka vår så känns allt nytt och fräscht. Tur att jag köpte de där grova kängorna jag går runt i för annars skulle man väl slå ihjäl sig på en isfläck. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.