måndag 5 januari 2015

En familj

Har börjat få stark längtan efter barn och familj. Jag är ju liksom 34 år fyller 35 i vår och har inte så himla mycket tid kvar innan det är försent. Om jag blickar tillbaka i backspegeln så har ju det mesta av mitt  vuxna liv överskuggats av min psykiska sjukdom. Jag tror inte jag var mottaglig  för att träffa någon just då. Visst kanske någon var intresserad men jag uppfattade inte det då. Men det är meningslöst att se bakåt. Jag träffar ingen just nu, det är rätt dött på den fronten. Visst misströstar man ibland att jag alltid kommer att vara själv. Men jag måste främst se till att jag mår bra. Sen kan jag bli ihop med någon.

Att få en egen familj är en dröm jag har. Men nu är jag singel och bor själv. Får vara nöjd med det tillsvidare.

4 kommentarer:

  1. Jag hoppas att du får bilda familj, jag har själv aldrig velat så jag kan inte förstå den längtan men jag vet ju att många vill ha egna barn. Kram Bea, jag hoppas att ditt år blir superbra.

    SvaraRadera
  2. Har du sett serieversionen av Fargo från förra året? Tycker att du är väldigt lik Allison Tolman som spelar den starka och målinriktade polisen Molly Solverson.

    SvaraRadera
  3. Jag googlade bilder på henne och kan se lite likheter.. Det var ju en komplimang för hon är ju snygg. Jag har inte sett serieversionen av Fargo men jag får väl göra det nu.

    SvaraRadera
  4. Ja, titta på den! Den är ju lite skruvad och surrealistisk och därmed rätt underhållande.

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.