lördag 31 augusti 2013

Revansch

Jag tänkte på en sak. Vill alla tjejer ha en kille som är snuskigt rik, snygg och fantastisk människa. Som han killen i EL James böcker 50 shades ni vet. Han är 27 år och miljardär och har 40 000 anställda och ser bra ut och är trevlig och spännande älskare dessutom. En sån kille skulle aldrig ragga på mig men om det nu var så att en sån kom fram till mig då skulle jag tänka näe tristess bada i pengar som Joakim von Anka. Om jag nu ska bli rik så är det ingen kille som ska göra mig det utan jag själv. Jag ska tjäna ihop varje krona och då kanske det blir så att jag träffar nån med lika stor förmögenhet. Men. Kärlek handlar inte om pengar. Det handlar inte om det. Krigaren var utfattig och jag bjöd honom på massa saker fast jag inte hade några pengar. Jag lånade. Nu får jag ta konsekvenserna av det. Ja du det blev helt fel. Suck.

Men nu får jag vara sjukskriven och fattig ett tag och samla krafterna sen tar jag revansch. 


4 kommentarer:

  1. Alltså, jag kan inte förneka att livet ÄR lättare om man har pengar. När man inte måste vända på kronorna och låna av kompisar varenda j*la månad för att det inte går ihop. Så har jag haft det i många år, det är ett val jag gjort. Det är nämligen djuren som kostar ganska mycket. De kostar tillsammans ungefär 700:- per månad med foder, kattsand och försäkring. Sedan betalar jag av ett lån till en kompis också, för kremeringen av min hund. Det är 500:- per månad och det kostade 3850:-. Det är inte billigt med djur men de är mina små ljus i livet.
    Du kommer igen Bea, det vet jag. Försök hålla näsan över ytan när det är som värst, sedan vänder det och du kommer upp igen. Kram.

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Jag jobbar med uppsökande kundtjänst för AFA Försäkring och såg att du skriver att du är sjukskriven.

    Du kan ha rätt till ersättning från oss om du jobbar på en arbetsplats som har kollektivavtal (och 90% av alla anställda i Sverige täcks av kollektivavtal).

    Här kan du läsa mer om vår sjukförsäkring: www.afaforsakring.se/sjukforsakring

    Ring oss på 0771-88 00 99 mellan 8-17 på vardagar så kan vi hjälpa dig vidare.

    Vill du veta mer om uppsökande kundtjänst och hur vi hittade dig kan du läsa det här:
    www.afaforsakring.se/uppsokande_kundtjanst

    Vänliga hälsningar
    Fredrik
    AFA Försäkring

    SvaraRadera
  3. Jenny: Ja men det jag menar är att det inte är eftersträvansvärt att leva i en tillvaro då allt bara finns tillgängligt och man är omgiven av lyx och överflöd. Jag tror att det lätt blir tråkigt snabbt. Men visst är det jobbigt att behöva låna och inte ha råd med det man behöver. Fast tänk att många skulle vilja leva ditt liv.

    AFA försäkring: Jag har inget arbete alls så jag är inte aktuell för detta.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej igen!

      Försäkringen kan även gälla om du blir sjuk efter att du avslutat din anställning. Du kan även anmäla sjukperdioer retroaktivt. Vi kan dessvärre inte svara på huruvida du kan få ersättning eller inte för din sjukperiod utan behöver därför få in en anmälan.

      Om du är intresserad kan du få mer information via http://www.afaforsakring.se/Forsakringar/Sjukforsakring/Fragor-och-svar-Sjukforsakring/.

      Vänliga hälsningar
      Fredrik
      AFA Försäkring

      Radera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.