måndag 26 augusti 2013

Dilemma

Jag borde lyssna mer på far han har rätt i många avseenden. Jag vill bara ha ett vanligt liv. Jobb, hem och familj kanske är för mycket begärt. Jag vet inte. Jag har en affärside. Kuratorn på mottagningen var väldigt skeptisk till att jag skulle starta eget. Då tänkte jag men vad har du för alternativ? Jag måste ju komma ur det här bidragsträsket. Jag vill inte hamna i fas 3 igen. Utstationerad på ett jobb jag inte är lämpad för. Jag har jobbat inom vården i ca 10 år. Jag fick gå från senaste jobbet. Jag känner att jag inte passar till att hjälpa gamla och sjuka ty jag är inte så mjuk och omhuldande. Jag ser ju så hård ut.

Jag tror på min idé och jag är bra på att övertala folk. Det krävs ett kapital. Jag måste antagligen låna som privatperson. Men jag vill! Jag ska inte avslöja min idé men jag talade med min personlige bankman och han lät positiv i varje fall.

2 kommentarer:

  1. Försök skynda långsamt Bea, du har precis varit sjuk. Rom byggdes inte på en dag och allt det där. Jag tror ABSOLUT på att du har en bra idé, men allt har sin tid. Du måste bli stabil och vara det en lång tid också tycker jag, innan du skuldsätter dig och sliter häcken av dig. Stor kram, jag tror att du kommer att uträtta storverk i framtiden!

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.