fredag 22 mars 2013

Moderator

Hej, jag har blivit moderator på Okcupid. Jag bestämmer om flaggade bilder ska raderas eller inte. Den här mannen dyker ofta upp. Det är Zyzz en kroppsbyggare och modell som dog redan 2011 tror han blev 22 bara. Han är alltså inte tillgänglig på nätet och om du ser en profil med den här killen så är det fake. Anledning till att jag tar upp det är attt det tycks som att många som luras med den här hunken. Herregud ha lite respekt för de döda.
Sen får jag radera jäkligt många kukbilder för det är inte tillåtet på okc. Kan man inte vänta med det tunga artilleriet till sen. Why ruin the surprise,På tjejer är det många bilder snodda från porrsiter och på modeller. Ja ni ska veta att det är ganska mycket falska profiler i omlopp. Men tack och lov är ändå de flesta sig själva.

1 kommentar:

  1. Men verkligen; Låt de som gått bort för tidigt vila i frid för fan! Det är fruktansvärt respektlöst att använda en bortgången persons bild för nåt så banalt som en datingsite faktiskt är, oavsett hur snygg personen var.
    Grattis till modstatusen får man väl säga, jag kommer aldrig bli mod någonstans för jag har för många obekväma åsikter. Hahaha! Kram Bea.

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.