onsdag 27 maj 2015

Tanten

Nu har jag varit hemma i några dagar och jag saknar Berlin, Det var så mysigt att sitta på uteserveringar och softa med en öl. Jag provade att göra samma sak i Farsta Centrum på en uteservering men fick bara ångest. Det var inte alls samma sak. Gick förbi en tant där jag sitter och hon sa: Sluta röka och sen jävla tjockis! Trevligt! Hon gjorde verkligen min dag. Not! Fattar inte varför folk är så hatiska. It's so easy to laugh so easy to hate. It takes guts to be gentle and kind. Som ur en låt av The Smiths. Men när folk säger så där så vill man aldrig mer äta. Jävla tant! Jag borde sagt dra åt helvete kärringjävel men jag kom helt av mig. Jag vet att jag är tjock och man får säga tjockis till mig men inte som ett skällsord. 

Annars har inte så mycket hänt! Jo jag uppträdde inför publik med min sångkurs. Jag sjöng Wild world av Cat Stevens! Jag sjöng fel men det gjorde inget! Sen gick vi och tog en öl. Det var trevligt att prata med alla. 

1 kommentar:

  1. Vafan! Tror folk att du inte är medveten om att du är överviktig eller vad är det för fel på dem? De gånger någon sagt fetto eller tjockis till mig har jag sagt "...och du är dum i huvudet. Jag kan banta, vad ska du göra åt ditt problem?" Det funkar klockrent, utom den gången idioten inte hade ens två hjärnceller som krockade, han fattade inte men hans polare skrattade åt honom så jag kände att kommentaren satt som en smäck ändå.
    Kul att du haft så roligt på sångkursen, skitsamma om man sjunger fel. :-)

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.