fredag 15 maj 2015

Feel good

Idag mår jag bra. Jag vaknade upp utan att känna någon större ångest. Jag fick ett brev av en bank där jag lånat pengar och inte kunnat betala av skulden att de skickar ärendet till inkasso. I vanliga fall hade jag mått superdåligt över ett sådant brev men nu brydde jag mig inte så mycket. Det är ju tråkigt att jag inte kan betala och att jag antagligen kommer att få en betalningsanmärkning men det är heller inte hela världen.

När jag mådde dåligt hade jag självmordstankar. Det var inte av det allvarliga slaget för jag hade inga planer på att ta mitt liv. Jag vill inte dö! Jag har massor att leva för. Jag har en egen lägenhet och jag är förhållandevis frisk. Jag gillar att resa och gå på Cinemateket och att sjunga och att skriva. Jag har ju en uppgift här på jorden även om det kanske bara är att hjälpa en gammal tant över gatan. Men när man mår dåligt så är allt så plågsamt att man bara vill slippa allt. Vi ska ju alla dö nån gång. Tiden går så otroligt fort. Rätt var det är så finns man inte längre bland de levande. När man är död kan man inte äta eller dricka eller prata med någon. Ingen vet ju vad som händer men kroppen dör ju och själen den kanske vandrar vidare till nästa nivå. Om det nu är i himmelriket eller i helvetet. Eller om det bara blir svart men är man medveten om att det bara är svart så är ju det en grej i sig.

När jag mår dåligt brukar jag försumma min hygien och gå in i något intresse. Nu mår jag bra och jag tror at jag inte kommer bli sjuk på ett bra tag. Sticker till Berlin på tisdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.