söndag 17 maj 2015

Gott!

Där jag bor finns ett hamburgerställe som heter Bun Meat Bun. De serverar hamburgare med 100 % nötkött. Jag beställde en Cheesus med tre olika sorters ost. Den var mycket god, brödet var också supergott förutom själva köttet som var perfekt. Jag vet att jag inte borde äta snabbmat men nån gång måste man få unna sig. Det är inte så billigt att äta på Bun meat bun men värt varenda krona.

När jag kommer till Berlin tänkte jag föra resedagbok här i bloggen. Det kommer nog bli ganska många matbilder. Skriv gärna och tala om vad ni vill att jag ska blogga om i Berlin! Jag har en deal med operatören att jag får surfa så mycket jag vill för 29 kronor om dagen där borta i Tyskland. Så det blir inga problem med att uppdatera bloggen. Jag ser fram emot att åka dit och det ska bli kul att resa själv faktiskt. Dock vore det trevligt om man träffar några roliga människor där. Jag ska åka en partybuss som stannar till vid olika barer så får man gå in och dricka en öl så åker man vidare. Det blir nog superroligt!

Är inte orolig för att bli sjuk på resan eftersom jag har tagit mina mediciner som jag ska och så. Jag känner mig stabil och mår bra faktiskt. Behöver verkligen ett miljöombyte! Då ska det bli härligt att ge sig ut på resa. Jag talar inte tyska men jag kan förstå om det pratar långsamt. Jag gillar Tyskland Europas svar på USA.

3 kommentarer:

  1. Åh så gott det ser ut!
    Vad roligt att du kommer att blogga från Berlin, det vore roligt med bilder från sevärdheter som _du_ tycker är bra, inte bara de gamla vanliga. Jag hoppas att du träffar trevliga och roliga människor där och har det jättebra, jag kommer absolut att titta in och läsa!

    SvaraRadera
  2. Vad hände med Berlin uppdateringarna? Jag bor här i Berlin och är himla nyfiken pa vad du hittar pa, ett tips dock: skippa Berghain och ga nagonstans där det är mer avslappnat som Club der Visionäre, utomhus klubb vid kanalen! Serverar ocksa pizza under dagen, sa inte bara crazy dans hela tiden. Öppet alla dagar i veckan!

    SvaraRadera
  3. Det kommer mer uppdateringar. Tack för tipset. Ska kolla in den klubben!

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.