måndag 17 oktober 2016

Singel

Jag bröt mot min nollkronoriveckan utmaning. Igår köpte jag en stol för 150 på Shpock. För den jag hade var helt äcklig och utsliten. Sen när jag var vid filmhuset köpte jag en macka och en korv med bröd lite senare. Jag åkte ända till Fruängen för att hämta stolen. Fick ta den på tunnelbanan. Men det gick bra. Jag har gjort upp budget för november. Det ska gå ihop. Jag har budgeterat 2000 kr för mat så då kan jag inte äta ute eller köpa massa smågrejer på seven eleven och pressbyrån. Jag ska gå och klippa mig också. Det kostar 300 kronor men jag har inte klippt mig på ett år. Jag måste klippa topparna.

Jag mår mycket bättre. Jag ska gå och träna idag också. Jag hade gått ner i morse när jag ställde mig på vågen. Jag ska hämta ut skorna  också som jag ska ha på bröllopet.

Igår var jag på Macbeth av Roman Polanski och den var mäktig. Jag hängde inte med så bra i dialogen. Det var på shakespearengelska men det behövdes inte för det var fantastiska  bilder. Jag trivs bättre med att bo själv, Man behöver inte ta hänsyn till någon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.