tisdag 18 oktober 2016

Pensionen har kommit!

Steg upp klockan 06:30. Propavanen fungerade. Jag sov. Jag har lite svårt att varva ner på kvällarna. Jag älskar kaffe. Dricker nog för mycket av den drycken. Annars har jag haft fullt upp nu på morgonen. Jag tvättade själv i tvättstugan. När jag precis kom ut från psyket hade jag LPT i öppenvård så hade jag hemtjänst 3 dagar i veckan. Nu har jag hemtjänst varannan vecka. Så kommer folk och städar hos mig. Det är mest invandrarkvinnor. Känner att det blir lite kulturkrock. En intellektuell medelklasskvinna och hon iranskan eller vad hon var kanske är högskoleutbildad tandläkare vad vet jag. Jag skulle vilja att samma kom så att man kunde lära känna dem lite bättre. Nu blir det fort in, städa, inte prata och ut.

Jag känner att jag mäktar med mer och mer. Jag gick och storhandlade på Lidl och det blev så tungt och mycket att jag var tvungen att ta taxi hem. Det gick på en hundralapp med taxi kurir. En gång råkade jag ta en sån friåkare när jag hade varit och festat på Berns och då blev det dyrt. Så det misstaget gör jag aldrig om. Sen gick jag och klippte mig i Farsta. Jag har inte klippt mig på ett år. Men nu är jag fin till bröllopet på lördag. Jag köpte lite smågrejer jag ska spara kvittona. Lidl kostade 800 kr men då fick jag med mig mycket så att jag kan frysa in. Jag har gått ner i vikt. Jag ska äta mat jag tycker om fast i små portioner. Nu på eftermiddagen ska jag färga håret. Jag mår bra. Jag ska vila lite.

Jo juste. Det var det här med min sömnapné som jag har fått med övervikten. Jag har den där andningsapparaten i garderoben och jag ska börja använda den. Jag snarkar så in i vassen mycket. Tur att jag inte har en partner. Stackars den i så fall.

Köpte ljung på torget. Så här ser jag ut i nya klippningen. De tog bara topparna. Jag sparar så jag ser ut so m unskinnyshero, 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.