måndag 10 oktober 2016

Frisk

Mår mycket bättre idag. Har inte rakat benen på flera år men gjorde det nu med engångshyvlar och jag kände mig genast mycket fräschare. Sen rakade ja armhålorna och det har jag inte heller rakat på flera år. Liksom jag har ju inte regelbundet intimt umgänge med någon så vem ska jag göra mig fin för. Men sen kom jag på att det är för min egen skull jag gör det så jag ska känna ett större välbefinnande och inte oroa mig för att jag luktar illa och därför undviker folk. Efter att jag duschat av mig sprayade jag kroppen med kroppsspray och sen tog jag body butter med mangodoft som jag smorde in mig med. Sen som pricken över i sprayade jag Shakiras parfym Rock! som jag fick av min syster i födelsedagspresent. Den luktar lite citrus. Den är inte så tung utan frisk.

Jag städade också ur den äckliga toan med Cilluit bang. En man från Familjebostäder har varit här två gånger och rensat men det går liksom inte att spola ordentligt. Skålen fylldes upp men nu går det att spola hyfsat i varje fall. Viktigt att man spolar efter varje gång man kissat eller skitit. Annars luktar det och blir jävligt äckligt.

Jag ska nog gå och panta flaskorna som jag har hemma. Jag dricker ju ganska mycket läsk. Light läsk utan socker måste jag flika in, Jag städade ut kylskåpet som var fyllt med en massa mjölkförpackningar och så gick jag till Lidl och köpte billig mat som jag fyllde kylskåpet med efter att ha skrubbat med ättika och lagt ut bomullstussar med vaniljextrakt för att få bort den sura mjölk lukten. Det är ett friskhetstecken att jag både tar hand om mig själv och hemmet mer,

1 kommentar:

  1. Vad roligt att läsa att du mår bättre, jag har sådana dagar också när jag bara tar tag i saker. Jag har inte heller någon partner och har inte haft någon regelbunden på 14 år (och ingen alls ens för sex på ett antal år, vet inte ens hur många), men jag rakar mig under armarna för att jag tycker att det kliar annars och för att _jag_ vill det och tycker att det känns fräscht. Jag rakar benen sommartid när jag använder piratlängd på byxorna eller shorts. Jag är medveten om att en del kvinnor känner någon slags grupptryck från andra kvinnor eller förtryck främst från män, att inrätta sig i leden och göra som normen säger (dvs pyssla en massa med kroppen - raka, sminka osv) men den har jag alltid skitit i, jag gör som jag vill med min kropp. Jag tycker att det känns mysigt när jag duschat, smort in mig och använt deo och lite parfym, det är därför jag gör det.
    Om du inte förbrukar så mycket mjölk (jag har diabetes så jag får inte dricka mjölk men har i när jag dricker té) så kan du alltid köpa 3 dl-förpackningar, klart oekonomiskt eftersom de är dyra jämfört med en liter men å andra sidan slipper du kanske slänga gammal sur mjölk då. Bara ett tips. :-) Det är superskönt när man fått hushållsarbete gjort tycker jag, för mig blir det ibland en uppåtgående spiral där jag får mer gjort och därmed mår bättre både fysiskt och psykiskt. Jag brukar dock lägga lite band på mig själv för att försöka undvika att det blir pannkaka, alltså att jag inte orkar något hemma sedan på jättelänge. Ta hand om dig Bea, kämpa på!

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.