lördag 27 augusti 2016

Byte

Har varit på läkarmöte och ska äntligen få byta Cisordinol mot Haldol. Då kanske jag blir mindre seg och trött. Jag såg att Meter annonserade efter folk som kunde jobba för dom på ett projekt och jag ska söka tjänsten som loggare för det har jag erfarenhet av. Sedan vet jag inte hur det blir  med Försäkringskassan. Men det går väl att komma fram till en lösning om jag ens får jobbet. Annars kommer jag fortsätta att se mycket film. Idag var jag och såg Christina med Greta Garbo och sen Sjunde Himlen av Andreas Dresen. Christina var en klassisk kostymfilm med en oerhört bedårande och vacker Garbo. Sjunde Himlen handlade om kärlek och sex på äldre dagar och det var omväxlande att se den gamla åldrade kroppen i fokus för en gång skull. Jag var och såg Heaven's gate i torsdags och den var väldigt lång men bra.

Jag har upptäckt att jag nuförtiden mår bättre på kvällen än på dagen. Jag tänker lite mer positivt och låter inte sorgerna tynga mig i lika stor utsträckning.

1 kommentar:

  1. Du kan ansöka om att ha vilande sjukersättning om du vill prova att jobba, då förlorar du inte ersättningen och behöver inte förklara dig för FK om det inte fungerar.
    Hoppas att Haldol fungerar bättre för dig, kram Bea.

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.