tisdag 10 mars 2015

Upp och ner

Vaknade för någon timme sen. Gick in på Facebook och där stod det att en kompis till mig fått en dotter. Det var ju kul! Jag vill också ha barn någon gång. Inser att jag inte har jättelång tid på mig. Få se  om man nu bara träffar en passande karl. Det verkar ju vara det som är det svåra. Jag lyssnar på The Smiths nu och det känns lite sådär va att jag i min ålder gör det,

Mitt mående går lite upp och ner under dagen. Ibland när det är svart kan jag få självmordstankar men det är övergående. Jag skulle inte kunna göra det, Min mamma gjorde ju det och det beslutet att inte vilja leva längre var något som drabbade oss övriga i familjen hårt. Min pappa skulle bli ledsen om jag dog. Ja fler skulle bli ledsna, Bloggen skulle upphöra uppdateras och ni läsare kanske skulle sakna det jag skriver.

Idag ska jag åka in till stan tror jag.

4 kommentarer:

  1. Va rädd om dig!

    SvaraRadera
  2. Tack anonym. Jag ska ta hand om mig, ta hand om dig du med.

    SvaraRadera
  3. Musik har ingen tidsgräns, jag lyssnar på allt från Mozart och Cornelis till Rihanna och Lady GaGa. Lyssna på musik som ger dig känslor, ibland behöver man ledsen musik och ibland glad - så är det för alla. Jag har aldrig fastnat för The Smiths men vet ju att det kan vara ganska deppiga texter men man behöver det ibland också.
    Ta hand om dig Bea, du har tid på dig att få barn om du vill det i framtiden. Jag har två bekanta som är lika gamla som jag (40 och 41) som precis fått friska barn, så du har fortfarande tid. Kram på dig.

    SvaraRadera
  4. jag skulle också bli ledsen om du dog.

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.