onsdag 12 december 2012

Hopp

Begärde hem en kopia på sjukskrivningen och det står att jag är schizoaffektiv!! Hur ska jag förhålla mig till det? Jag googlade det och kände en obehagskänsla! Det är som en dödsdom! Nu ser jag liksom hur mitt kommer att bli, stark medicinering,sjukpensionär, bo på nåt jävla hem! Ha hemtjänst vid 45 års ålder! Fy! Tur att ordet är fritt och man kan skriva om sitt elände.

2 kommentarer:

  1. Vem har ställt diagnosen? Din behandlande läkare? I så fall fråga vad som menas med det och ta upp dina farhågor. Om det bara är en läkare som inte är insatt i din historia, så skit i det. Jag googlade också och det verkar betyda lite allt möjligt bla bipo eller schizofren. Jag har en schizofren anhörig och hen mår alldeles utmärkt så länge hen medicinerar. Så det är definitivt ingen dödsdom. Du rockar!

    SvaraRadera
  2. Anonym: Ja det är min behandlande läkare. Har väl träffat honom sammanlagt 10 ggr på mottagningen där jag går inom loppet av ca 11 månader. Ska eventuellt träffa honom imorgon. Asså jag tror att han skrev så så att försäkringskassan inte ska bagtellisera mitt ärende. Det är ju tuffa tider ni minst sagt! Jag har en släkting som är schizo och han har det bra i långa perioder när han är fri från symptom. Så visst det behöver inte vara kört men å andra sidan så upplever jag att folk ofta tar avstånd när de får reda på att man är psykiskt sjuk. Rädsla urholkar själen! Tack för din kommentar!

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.