lördag 29 december 2012

Jo

Jag har pratat med pappa att han skrämmer mig och at han måste respektera mig mer. Jag tror på Gud. De sista tiden har jag hamnat i enfaldiga fällor. Men det var ju fan inte mitt fel.

3 kommentarer:

  1. Och du kanske måste sätta dig in i din fars situation. En manisk och sjuk dotter som ställer allt på kant när som helst suger energin ur vem som helst. Ingen tål allt. Ingen klarar allt. Respektera honom även om du inte klarar av att respektera dig själv....ännu.

    SvaraRadera
  2. Ja det måste jag göra. Det är sant. Jag är väldigt ego. Ja du har en poäng där i att jag suger ur energin. Jag ska respektera honom. Sen mig själv.Men jag kan inte hjälpa att jag är så jävla arg!!!!

    SvaraRadera
  3. Håller med anonym ovan. Du kanske upplever att din pappa försöker kontrollera dig och så. Men han är säkert både rädd och frustrerad av att se dig må dåligt. T.o.m. jag som inte känner dig och inte träffar dig blir stressad av att du mår så dåligt! Och jag är bara en bloggläsare. Jag menar inte att skuldbelägga dig men att vara anhörig till en sjuk är också väldigt jobbigt om än inte lika jobbigt som att vara sjuk. Hur som helst så tror jag säkert din pappa bryr sig väldigt mycket om dig men knappt klarar av att se dig må sämre. Men din pappa kan bara hjälpa dig till en viss gräns. Hoppas verkligen på detdär läkar-besöket du ska göra snart! Skriv och berätta hur det gick sen!/S

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.