tisdag 17 februari 2015

Skitdag

Jag mådde dåligt idag nästan hela dagen. Det var hemskt! Nu framåt kvällen släppte det tack och lov. Jag började älta en massa saker som jag inte kan göra något åt nu. Så det är liksom meningslöst.  Jag fick lite självmordstankar också men inte så allvarligt. Blir det värre så får jag väl åka in. Jag ringde en bekant och då kändes det bättre. Mitt liv är väl okej egentligen. Det kunde varit bättre men det kunde också vara värre. Jag längtar efter att leva ihop med någon och inte vara så mycket själv.

4 kommentarer:

  1. Du måste åka in om det blir värre, du ska inte behöva gå och må dåligt. Ältandet är förskräckligt, jag höll på med det i många år och blev bättre först med KBT och Abilify. Kram Bea, ta hand om dig.

    SvaraRadera
  2. Jag tänker på dig fast jag inte känner dig. Så jobbigt för dig att vara sjuk. Hör av dig till vården innan du mår för dåligt. Du kanske kan få lite extra tillsyn ett tag. Det är inte bra att vara ensam med sina tankar och ältande när man inte mår bra. Du kanske behöver åka iväg och vila upp dig ett tag. Var rädd om dig!

    SvaraRadera
  3. Anonym: Jag har tappat tron på vården. DE medicinerar bara. Dock tror jag att det vore bra om jag åkte bort lite.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ok, det kan jag förstå. Psykiatrin idag är ju mest akutlösningar.

      Radera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.