tisdag 3 februari 2015

Sång

Kollar lite efter kurser att gå på nätet. Fastnade för en kurs i sång. Jag är absolut ingen sångare men jag gillar att sjunga. Kan väl bli kul. Kursen börjar först i april så det är lite tid kvar.

Jag har inte gjort något speciellt idag heller. Jag känner ändå att jag mår ganska bra. Ett självmord är jag inte kapabel till. Jag skulle aldrig kunna göra det. Men jag känner ofta att jag inte orkar leva. Men för det är jag inte självmordsbenägen. Bara att man vill slippa ifrån allt. Men så kan väl alla känna ibland.

2 kommentarer:

  1. Det är ju inte bra att du känner så, men det är som du säger skillnad mellan att vara suicidal och att vilja slippa ifrån saker och ting. Jag tror att det vore bra om du fick gå och prata med någon form av terapeut som kanske bara kan lyssna och komma med infallsvinklar, det behöver ju inte vara psykoterapi som sådan. Min kontaktperson på psyk är nog "bara" kurator tror jag, men han är förbannat bra.

    SvaraRadera
  2. Jag har också en kontaktperson men samtalen med henne blir inte så djupa som jag önskat. Jag ska nu skicka in en intresseanmälan om att få terapi. Klart jag inte ska gå runt och känna såhär.

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.