fredag 3 oktober 2014

Spillra

Jag känner mig som en spillra av mig själv. Jag skäms lite över hur jag ser ut och att jag slarvar med hygienen. Måste försöka bli människa igen. Bygga upp det jag har. Funderar på att flytta till nån form av stödboende. Jag trivs inte hemma.

Jag sitter mest inomhus och gör inte mycket. Jag har blivit lite slö och handfallen på nåt sätt. Jag ska ägna tiden åt att skriva.

1 kommentar:

  1. Om du kan få hjälp av boendestödjarna att få plats på något stödboende men hyra ut din lägenhet så vore det väl jättebra om du inte trivs. Säg inte upp lägenheten i första taget, det är alltid bra att ha ett förstahandskontrakt.
    Jag fick hjälp av min arbetsterapeut att ändra mitt tänkande kring saker som frukost, dusch och andra små saker i tillvaron, jag fick i uppgift att skriva dagbok eller en lista om det. Det blev en jättebra morot, det känns så bra när man ser det på papper. Du skulle kunna kolla med din psykmottagning eller vårdcentral om de har en arbetsterapeut du kan få komma till, det har hjälpt mig så mycket. Kram Bea.

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.