tisdag 28 oktober 2014

Ett intresse

Tror jag var 17 år när jag började med foto. Sen slutade jag med det i 25 års åldern.  Jag har planer på att ta upp mitt intresse för fotografi igen. Jag ska köpa en kamera om jag har råd och det går bra. En hasselbladare. Sen ska jag göra en serie bilder som jag kanske publicerar i denna blogg om någon vill se.

Jag är lite trött på att kolla på day time tv och skulle vilja ha ett projekt att jobba med. Jag är inspirerad av förorter, bedagade skönheter, dyrt smink och märkeskopior. Groggar och cigarretter på munstycke.. Det kanske låter som ett modereportage men det är det inte. Har ni själva några kreativa idéer som ni skulle vilja förverkliga?

1 kommentar:

  1. En kompis till mig tycker att jag ska skriva en bok om min risiga uppväxt men min syster skulle aldrig förlåta mig. Visst kan man skriva under pseudonym eller skriva om så att det inte framstår så tydligt att det är självbiografiskt men det kommer ju alltid fram ändå. Men jag skulle nog vilja skriva men koncentration och inspiration finns inte där, jag utesluter ingenting men det är som det är med min hjärna.
    Det är bra att du känner dig kreativ, det betyder nog att du är mer i balans. Kram Bea.

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.