fredag 24 oktober 2014

Grå dag

Det är en riktigt grå och murrig dag idag. Jag håller på att tvätta och ska väl sen kanske gå ut. Jag har även betalat av räkningar så det kan jag bocka av från listan att göra. Jag ska skriva på min bok. Det ska bli kul. Boendestödjaren var här också. Vi fick lite gjort. Det är en sådan dag som jag säkerligen inte kommer att minnas just för ett det var en vanlig dag utan att något särskilt hände. Bara för det så händer det väl något. Vi får se!

Jag ska storhandla på Lidl tänkte jag. Billigt och bra.

Jag har inte mycket att komma med just nu och det står lite still i huvudet. Jag har inget inplanerat för ikväll kanske ska ringa nån kompis. Men alla är bara så upptagna. Jag skulle kanske vilja gå ut och kanske kan man gå till Under Bron. Man känner sig som 34 åring rätt så gammal bland  alla 20 somethings. Vad gör alla i min ålder? Ja det har väl stadgat sig och lever familjeliv. Jag läser ibland mamma bloggar trots att jag inte har egna barn. Det verkar vara stressigt och jobbigt att vara småbarnsförälder men också alldeles underbart. Vet inte om det blir några barn för mig. Jag har ju ett par år på mig men jag känner att om jag träffar nån som har barn redan sen tidigare kanske det räcker så och jag blir plastmamma.

Här i där jag bor är det några som jag ser ofta som också bor här. En äldre kvinna som sitter mycket på Grillen och en ung mamma.. Jag har pratat med dem lite kort utan att presentera mig närmare. Så det kanske jag ska göra. Love tthy neigbours but don't get caught.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.