tisdag 12 januari 2016

Utvecklas

Åkte tunnelbana idag och min blick fastnade på en reklamskylt för kurser i det spanska språket. Jag kan typ säga Hola men jag tycker att det är ett så fint språk så nu har jag bestämt mig för att hoppa på grundkursen för nybörjare. Tänkte att jag typ skulle åka till Sydamerika någon gång i livet också och jag har alltid velat besöka Mexico också så det får det bli. I Brasilien talar man  portugisiska men jag åker väl dit också när jag ändå är i farten.

Jag mår lite bättre. När jag mådde sämre tänkte jag att jag skulle spara på sömnmedicin och lugnande för att sedan äta allt på en gång men det var bara en diffus tanke som flimrade förbi och absolut inga överlagda planer på att jag faktiskt skulle göra det. Det är skillnad! Ni behöver inte vara oroliga, Dessutom så kan man  om man  överlever ett sådant typ självmordsförsök få allvarliga skador på inre organ. Man kan lida av sviterna efter det resten av livet,  Jag tror att jag måste sysselsätta mig mer och göra saker och umgås mer med andra människor så blir jag lyckligare,  Det tror jag stenhårt på. Så en kurs i spanska och kanske något på universitetet kan göra skillnad.

1 kommentar:

  1. Låter som en bra idé! Man mår oftast bättre av lite rutin, träffa lite folk och tänka på något nytt. Jag fattar att det är svårt att inte jämföra sig med folk. Det gör nog de flesta. Men det är ingen idé för alla kämpar med sitt. Du har haft sjukdomen att tampas med. Då blir det inte mycket över till annat. Kämpa på! Du är supercool!

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.