tisdag 19 januari 2016

Akut

Jag sitter nu och väntar på jourläkare som ska komma och bedöma läget för just nu känns det inte som om jag mår så bra. Det är väl ett bra tecken att jag tar mig själv på allvar och söker vård. Jag har haft återkommande självmordstankar. Jag har inte gjort upp några planer som tur är. Men jag mår dåligt och har varit ledsen och isolerat mig de senaste dagarna. Tankarna går mycket kring att mitt liv inte blev bra men visst har jag goda minnen så jag ska inte måla allt svart. Men jag har svårt att beskriva smärtan inombords. Plötsligt blev allt bara så svart. Tankarna går i loopar att jag är misslyckad och inte någonting värd. Jag vet inte om det är depression. Men något är fel så nu sitter jag här och väntar på att en professionell får bedöma situationen. Väntan blir nog lång så jag har en god bok och lite godis till tröst. Vet att jag inte borde äta godis men jag orkar inte tänka på vikten nu. 

3 kommentarer:

  1. Vad tråkigt att du inte mår bra Bea, men som du säger så är det ett väldigt bra tecken att du söker vård innan du blir jättedålig. Var ärlig med vården, med din depression och suicidtankarna och allting. Jag hoppas att de tar dig på allvar, ta hand om dig. *kram*

    SvaraRadera
  2. Hur går det för dig? Kram

    SvaraRadera
  3. Det är bättre. Jag fick två sömntabletter och så åkte jag hem efter att ha pratat med jourläkaren. Nu har jag inga suicidtankar men jag är trött och vill ha någon sysselsättning.

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.