onsdag 24 september 2014

Plus

Tyckte förra inlägget blev lite väl negativt men jag vill säga det att jag har hittat sysselsättning nu som känns meningsfull. Det här med uppsatsarbetet känns kul. Jag får använda hjärnan för det är ju det den är till för. Jag ska läsa enligt schema idag och på så vis mota demonerna på porten. Jag vill absolut inte dö faktiskt. Det är så mycket jag har kvar att göra här i livet.  Resa och upptäcka platser och göra utmanande saker.

1 kommentar:

  1. Det var inte för negativt tycker jag, livet går upp och ner och i synnerhet när man är bipolär. Om någon som läser tycker att det var för negativt så slipper de ju läsa, det är faktiskt inte ditt problem. Vill de läsa om någon som bara är glad jämt så får de väl hitta någon glamourblogg där folk ljuger sig blåa om hur jävla bra allt är hela tiden.
    Vad ska du skriva om i uppsatsen? Jag skulle så gärna vilja kunna studera men min hjärna funkar inte på det sättet längre. Vet inte om det är medicinerna eller alla gånger jag bränt ut mig eller en kombination. Jag hoppas att det går jättebra för dig att skriva och att det gör att du mår bättre. Kram Bea!

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.