måndag 29 september 2014

Narren

Nu har jag datorn igen. Den är inte lagad för de väntar på ett tangentbord från tillverkaren som ska monteras på. Nu har jag ett extern tangentbord som jag skriver på. Detta innebär att jag troligtvis kommer att uppdatera bloggen lite oftare och skriva längre inlägg. Kanske en god nyhet för mina stammisar. Ja jag råkar veta att jag har några återkommande läsare.

I morse vaknade jag med lite lätt ångest. Jag började tänka på en tjej som jag gick i gymnasiet med som det verkar ha gott bra för. Man ska ju inte jämföra sig med andra men när jag tänkte på henne kändes mitt liv kanske ännu deppigare. Ångesten avtog på dagen. Boendestödjaren kom och vi pysslade lite så att det blev fräschare.

Ikväll ska jag träffa en kompis och vi ska gå och fika. Jag har ju i varje fall folk som vill träffas och fika även om jag skulle vilja ha någon att göra det oftare med. Men det bara är så här det är. Jag är ändå rätt bra på att underhålla mig själv faktiskt.

1 kommentar:

  1. Tur att externt tangentbord funkar, när jag spillde cola i laptopen jag hade för 12 år sedan tog det tre månader att få hem nytt tangentbord, jag ringde dem och var arg och frågade om de GICK hem från Korea med det nya. Det tog skruv faktiskt. Hoppas att de får in ditt snabbt.
    Man ska verkligen försöka att inte jämföra sig med andra men det är inte lätt alla gånger, verkligen inte.
    Jag trivs väldigt bra i mitt eget sällskap, det är ytterst sällan jag blir sällskapssjuk. Jag har alltid varit sådan, så länge jag kan minnas. Hoppas att du och din kompis har trevligt! :-)

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.