måndag 13 augusti 2018

Shoppa loss

Var och röntgade buken. Hoppas jag inte har cancer. Men jag har inte haft några besvär. Så jag tror att det är okej. De håller på och tar prover på mig för att jag hade en del onormala värden. T ex testosteron som var högt.

Jag ska börja motionera. Gå en halvtimme om dagen plus gym två dagar i veckan. Jag ska börja styrketräna. Det tror jag blir bra. Jag är i dålig form nu och flåsar av minsta ansträngning. Tror att det blir bättre av om jag dessutom slutar röka. Jag ska även skärpa till kosten så kanske man äntligen ser något resultat på vågen. Jag inbillar mig att folk stirrar på mig och tänker "oj vad fet hon är." Det kanske de gör också. Jag borde sluta bry mig. Men jag är ju fet det är ett faktum. Måste verkligen göra något åt det annars lever jag inte länge.

Idag fyller min systerson 5 år. Jag ska köpa en present till honom. Någon barnbok. Det är kalas på lördag och jag tänkte ge presenten då.

Om 2,5 år är jag klar med min skuldsanering. Då försvinner pricken i registret. Jag tog en massa sms lån när jag var manisk och shoppade friskt. Min ekonomi är bättre nu. Jag spenderar inte lika mycket på strunt. Jag skulle kunna skärpa mig mer och göra en budget. Inte handla snabbmat och återigen sluta röka för det är dyrt.  Jag har ju låg inkomst och måste rätta munnen efter matsäcken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.