torsdag 30 augusti 2018

Jungfrukällan

Funderar på att operera mig därnere för jag kissar på mig och luktar kiss. Vem vill gå runt och lukta kiss? På studio It påpekade dom att jag luktade kiss. Jag började må väldigt dåligt då, Jag har i alla fall en tid hos gynekolog då ska jag be om hjälp, Jag vet att det här problemet hör ihop med min övervikt. Jag ska gå ner i vikt. Då försvinner kanske problemet.
Jag har ett konstigt födelsemärke som växer också. Känns som hela jag är en sjukdom. Är det inte det ena så är det andra.

Annars mår jag ganska bra psykiskt. Jag tar dock mycket sömnmedicin. Annars kan jag inte sova. Jag var och såg Jungfrukällan av Ingmar Bergman igår. Den handlar om en ung flicka som lämnar hemmet och beger sig till en kyrka med några stearinljus. På vägen träffar hon tre vallare som hon äter lunch med men som gör närmanden och våldtar och dödar henne. Hemma väntar föräldrarna på att hon ska komma tillbaka. Då kommer de tre vallarna och får husrum. Föräldrarna vet fortfarande inte vad som hänt. Men när vallarna erbjuder att sälja den unga flickans klänning förstår föräldrarna och fadern tar ut hämnd och dödar vallarna. Sen går det till stället där den unga flickan ligger och när de lyfter på henne kommer en källa upp ur marken. Den var bra. Välgjord och spännande.


1 kommentar:

  1. Stackars dig! Det är ju inte ditt fel att det inte funkar med urinblåsan! Fattar att du blev superledsen!!! Är det pga mediciner det blivit såhär? Jag hoppas verkligen du kan få hjälp! Försök tänka på det som är bra, att du ändå mår bättre! <3 <3 en trogen läsare

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.