tisdag 27 september 2016

Skriva av sig

Jag har nu äntligen kommit på rätt spår när det kommer till min roman. Jag vet hur den kommer bli ungefär som slutprodukt. Jag har ett ganska enkelt språk. Det är inte så utstuderat. Men jag skriver utan att tänka efter.

Idag var jag och tränade. Jag körde en halvtimme på gåbandet i ganska snabb hastighet och det gick bra. Jag blev trött och svettig. Dietisten sa att man skulle träna en halvtimme om dagen så jag ska göra som hon säger. Sen var det det här med kosten som inte är så lätt att följa efter konstens alla regler. Jag är medveten om att jag äter för mycket. Igår åt jag kinabuffé till lunch, dumplings till middag och två bakelser till efterrätt. Det är ju inte så nyttigt direkt. Men jag har inte ätit nåt gottis idag i alla fall. Jag vet att jag är tjock men jag tycker inte om när folk säger tjockis till mig.Det är kränkande.

Jag längtar till Berlin. Jag tror jag ska försöka resa dit nästa vår. Det är en så underbart härlig stad. Jag älskar Friedrichshain och Kreutzberg. Om jag åker dit ska jag göra en ordentlig liverapportering i bloggen. Den blev ju inte så bra förra gången.

1 kommentar:

  1. Bra gjort med träningen, heja heja! Och det är självklart att det är kränkande när någon kallar dig tjockis, tror de inte att du vet det ändå? De kan hålla sina j*la åsikter för sig själva, hur du ser ut angår bara dig.

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.