måndag 26 oktober 2015

Skydda

Jag har en sann vän och hon är ingenjör. Paid friends. Men jag får aldrig vara ifred. Göra något annat av sitt liv! Det betyder något. Jag är fotograf. Utbildad i varje fall. Jag vill göra något annat av mitt liv. Göra affärer. Det är ju många som vill en illa. Läkarna och sjuksyrrorna har privatliv att skydda. 

3 kommentarer:

  1. Tips till dig : 1)radera din ask - varför ska du utsätta dig för alla idioter som skriver taskiga saker till dig där? Jag tro att det kan bidra till att du blir ledsen och att ditt sjukdomstillstånd förvärras. Ta han om dig själv istället. Stäng trollen ute. De gör bara allt värre! Och de förtjänar ingen uppmärksamhet. Inte bra att utsätta dig för dem om du psykiskt skör.
    2. Försök sköta hygienen. Borsta tänderna, klipp naglarna, raka bort skäggstrån. Duscha med någon härlig duschkräm= ett billigt nöje. Det handlar om att känna värdighet, att vara hel och ren.
    3. Försök få tag på en bra psykiater/psykolog. Dels har du din grunddiagnos och dels så handlar det om att få terapi och bearbeta det som hänt under dina skov och din nuvarande livssituation. Att uppleva att man inte har vänner som ställer upp är ett trauma i sig som du antagligen behöver bearbeta.
    Det finns hopp men du behöver göra några förändringar för att tippa över på den goda sidan igen. Jättebra att du börjat gå ner i vikt! Det går ju! Heja dig!

    SvaraRadera
  2. Tack det var bra råd! Jag råkar ut för galningar på ask. Värdighet att ta hand om sig själv.

    SvaraRadera
  3. Jag har nu raderat ask. Jag har läst igenom din kommentar 18 gånger. Den gick in och jag raderade ask. Jag är på väg åt rätt håll med vikten. Psykolog är bra. Jag ska investera i en sådan. Raka ansiktet och ro om sig själv.

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.