söndag 13 juli 2014

Lite ångest

Jag var på ett födelsedagskalas igår och det var kul. Jag är lite inaktiv och har ångest över det. Jag borde göra något mera än att bara titta på tv. Kanske komma igång med skrivandet. Längtar till skärgården.

Jag kollar inte alls på fotbollen. Det intresserar mig inte. Jag spelade som barn lite fotboll. Men jag var inte så bra.

Jag har lite ångest. Mer än vanligt. Försöker ignorera bara. Det är liksom en molande känsla i bröstet. Ångesten. Det blir bättre sen.

1 kommentar:

  1. Usch, ångest är så vidrigt att gå med. Jag hoppas att den går över, det kan vara en biverkning av någon medicin och då kan man hoppas att den går över med tiden, det hoppas man ju såklart annars också. Jag vet att du inte vill äta mediciner alls egentligen men ångest är så himla jobbigt, det finns snälla icke beroendeframkallande ångestdämpande. Jag tar Atarax när ångesten kommer och blir inte alls allmänpåverkad eller seg utan den lägger sig bara runt klumpen i magen/bröstet och löser upp den. Jag vill bara tipsa, säger inte alls att just du ska äta mer mediciner eller att det kommer att behövas. Hoppas den försvinner snabbt. Kram Bea.

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.