tisdag 21 februari 2017

Tristess

Känner mig lite uttråkad och less på saker och ting. Tristessen är som ett grått filter över verkligheten. Har ni något tips på hur man hottar upp vardagen? Kommentera gärna!

Idag har jag varit på min sysselsättning men jag gjorde inte så mycket. Jag läste ut Ät mig av Agnès Desarthe. Den var helt okej. Inte jättebra och jag längtade efter att den skulle ta slut många gånger. Den var skriven på så sätt att hon förde långa monologer med sig själv. Hon driver i boken en restaurang/café och hon fantiserar om sin tonårssons kompis Octave. Där emellan ältar hon saker i sitt liv. Jag kan skriva bättre. Nu ska jag läsa Lollo av Linna Johansson. Det ser jag framemot. Jag lånade den på bibblan i Farsta.

Nu har det tydligen blivit vinter igen. För att landskapet var helt täckt i snö när jag kom ut idag. Jag kollar runt på interna bostadskön på Stockholms bostadsförmedling efter någon större lägenheter och jag skulle vilja bo i Hökarängen. Jag trivs ganska bra här i lägenheten jag bor i nu men det skulle ju vara kul om det var lite större. Nu får jag äta i sängen. Hökis är ju fint. Det finns ganska många affärer och restauranger där.

Jag är inte psykotisk nu men jag hör ändå röster till och från. Jag tror de alltid kommer att finnas där. Jag kommer alltid vara lite halvgalen med andra ord. Förföljelsemanin har klingat av iallafall. Det känns bättre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.