onsdag 22 februari 2017

Hair

Idag har jag varit på min sysselsättning. Vi gick igenom vilka frågor vi skulle ställa till deltagarna på Emma träfflokal. Det är lite känsligt det där med att rota i folks sjukdomar och diagnoser. Nån tyckte att vi skulle fråga: "Hur kom det sig att du blev knäpp?" . Men det kan man ju inte fråga tycker jag. Jag tycker att man kan fråga: "Hur kom det sig att du hamnade på Emma träfflokal?" är bättre. Då kan de kanske berätta att de var isolerade och ensamma och plötsligt fann en gemenskap. Sen är ju inte alla intressanta. Man kanske hittar fyra eller fem som kanske passar tillslut.

Sen gick jag på bio med min familj och såg Prövningen- en rumänsk film som handlar om en läkare som har både familj och älskarinna. Dottern blir brutalt överfallen och nästan våldtagen när hon var på väg till skolan. Då blir det kritiskt om hon verkligen kan slutföra sin examen och flytta till England och gå på Cambridge. Man får se ett exkommunistiskt land i förfall med mycket korruption och svågerpolitik. Den var intressant men med ett långsamt berättartempo. Lång var den också. Men jag kan klart rekommendera den.

Jag undrar om det är någon som vet hur jag ska göra för att bli av med min hårväxt i ansiktet. Jag har inte råd att springa och vaxa på salong. Nu rakar jag men det är ju inte heller bra. Alternativet är att vaxa själv. Men finns det någon annan metod som jag inte känner till?

Mår ganska bra nu men jag är som sagt uttråkad på tillvaron och gör samma saker hela tiden. Jag skulle behöva en förändring.

1 kommentar:

  1. Jag tycker att din fråga är mycket bra ställd, om man frågar hur det kommer sig att personen kom till träfflokalen kan hen välja själv vad och hur mycket hen vill berätta. Man måste ju inte förutsätta att alla är knäppa för det är ju extremt relativt.
    Det finns väl ljusepilator för hårväxt som man kan gå på salong och göra? Säkert svindyrt men som jag har förstått det åtminstone semi-permanent. Värt att kolla upp kanske, jag vet inte. Jag har sett att jag fått en massa ljusa fjun som polisonger, jätteirriterande.

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.