måndag 16 juni 2014

Mår lite bättre

Mår lite bättre! Träffade min boendestödjare. Han var fantastisk. Vi fikade och jag fick lätta mitt hjärta hur jag känner inför lägenheten. Vi ska dit och städa på torsdag. Jag ska antagligen få dagpermis. Så nu är det ett möte jag ser fram emot imorgon. Jag har en del att ta itu med. Jag vet inte hur länge de håller mig kvar här! Can't tell! Men jag orkar. Jag är en riktig fighter. 

3 kommentarer:

  1. Starkt att du kommer igen! Hoppas du får medicinering som funkar så att du kan slippa hamna här igen. Och hoppas du får ordentlig vård i vardagen. Det har du rätt till! Skönt att boendestödjaren är bra i alla fall! Försökte kolla på dina youtube-videos men ljudet verkar inte funka på de senaste. Om du mår dåligt över att du tog av dig kan du väl bara radera de video-snuttarna.

    SvaraRadera
  2. Tack. Ja youtube funkar inte med mobilen får göra nya videos när jag kommer hem. Jag raderade naken -bea. Det var väl lite dumt att göra så.

    SvaraRadera
  3. Det är en lättnad att läsa att du mår bättre, jag har varit orolig för dig. Jag hoppas också att ni hittar en medicinering som fungerar, så att du blir stabil. Kram Bea.

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.