fredag 20 juni 2014

Knallar och småspringer

Mår bra eller det knallar och småspringer. Jag mår efter omständigheterna bra. Jag har sjukdomsinsikt. Jag vet att jag är bipolär eller schizo affektiv. Kärt barn har många namn. Jag sköter medicineringen och försöker göra som dom säger här på sluten vården. Det ordnar sig alltid. Jag kanske kommer ut om en till två veckor. Jag befinner mig i en livskris då jag ifrågasätter hur jag har levt och val jag har gjort. Jag vill förändra mitt liv till det bättre. Jag har aldrig skurit mig själv i armarna och varit destruktiv. Jag vill leva. Men när jag blir sjuk så mår jag dåligt bara. Det går som dagt ingen nöd på mig här inne alla är snälla för det mesta. Vi kollar en del på teve. Jag har boendestödjare för att klara mig.

2 kommentarer:

  1. Var inte för hård mot dig själv bara! Självklart är det svårt att göra rätt val och vara rationell när man har en så svår sjukdom som påverkar omdömet under skoven och lämnar en helt utmattad däremellan. Det är svårt, men försök att inte jämföra dig med andra - de som inte gått igenom det du gått igenom har haft helt andra förutsättningar att bygga upp sitt liv etc, medan du har fått fokusera på att klara av sjukdomen. Självklart ska man försöka ta ansvar för saker så långt det går och inte "skylla" allt på sjukdomen men det är en balansgång detdär. Önskar dig i vilket fall en fin midsommar, styrka samt insikt i att du har uppnått mycket som orkar resa dig gång på gång. Kram/en trogen läsare

    SvaraRadera
  2. Nej jag ska försöka att inte läxa upp mig själv i onödan. Det är ju bara jävligt onödigt. Jag jämför mig nog inte med nån snarare med mig själv nnär jag var frisk. Tack för kommentaren och att du läser.

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.