fredag 31 maj 2019

Smell

När jag satt på tunnelbanan idag så höll två småflickor som satt på sätet mittemot för näsan. Pappa sa att jag luktade illa när jag kom till honom. Jag begriper inte. Jag duschar varje dag. Måste kanske duscha två ggr om dagen. Jag kan ju inte gå runt och lukta.

Jag ska skaffa mig en Iphone 8. Vad är bäst att köpa separat eller med abonnemang med bindningstid? Kom gärna med argument. Jag kollade på Telias det kostade 639 kr i månaden med Iphone och 20 GB surf. En ny 8a på nätet kostar ca 6-7000 kr. Men jag surfar så mycket så måste ha mycket surf.

Jag sov inget i natt. Jag har sovit så mycket hela veckan liksom bakis på Theralen. Jag sexchattade lite med några killar. En sa att han hade 33 cm lång kuk. Det låter osannolikt. Kan man ha så lång? Då måste man ju nästan tejpa fast den på benet.


Vi var på Kinesen och åt smörstekt anka jag och min pappa och min storasyster Linda. Det var mysigt. Jag borde bara inte ha ätit upp allt på tallriken. Förresten kan man inte få vara tjock? Det känns som om det är en tjockis plikt att gå ned i vikt och följa en diet och träna. Annars är man en outcast. Jag tänkte gå ner 80 kg då kommer jag fortfarande att vara tjock men det kommer att  vara lättare att röra sig.


Köpte De feta åren är förbi på Tradera för 6 kr. Det var en gammal hyrdvd och det var inget omslag till. Den handlar om att gäng vänster ungdomar som  bryter sig in i rikemansvillor och möblerar om utan att sno något. Sen lämnar de en lapp med meddelandet De feta åren är förbi. Det var en fin kärlekshistoria också som grädde på moset. Nu ska jag inte spola handlingen men se den! Denna tyska pärla från 2004.

2 kommentarer:

  1. jag har ett abonemang på min htc m8 one 299 för 100 gig surf . ska köpa ny mobil jag med men just nu nöjer jag mig med det tele2 och mobilen är över 2 år gammal . mvh johan andersson från gotland. kolla tele2 abonemang dom brukar vara ganska bra . men 15 gig surf betalar man 299 kr för i dag jag har ett gammalt erbjudande på abonemang ännu ganska låst till det för det är 50 gig för 299 kr men jag fick dubbel surf så då har jag 100 gig surf . ganska bra abonemang.

    SvaraRadera
  2. https://www.comhem.se/mobiltelefoni/telefoner/apple-iphone-8?d=D-004A&gclid=Cj0KCQjwitPnBRCQARIsAA5n84lm4yAjDHwB4R6qRIi9iky1NUliyxGY3vl8d6hxI_QUZ9tZ72QWTZIaAmeZEALw_wcB&gclsrc=aw.ds comhems erbjudande tele2 iphonen 8 med 64 gigs minne . kolla det det är en länk jag skicka mvh johan andersson från gotland . 349 kr per månad

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.