tisdag 27 juni 2017

Bort dumma tankar

Jag mår ganska bra men jag har lite självmordstankar ändå. Försöker distrahera dom genom att göra saker jag tycker om. Jag tycker ju om att skriva till exempel. Jag bloggar och det är ett sätt att sortera tankarna. Jag vill inte dö. Men livet känns bara så svårt ibland.

Var hemma hela dagen igår. Kollade på tv och gjorde inte många knop. Jag ska vara lite mer produktiv idag.

2 kommentarer:

  1. Jag hoppas verkligen du stannar kvar här på jorden. Din blogg ger mig som läsare väldigt mycket. Jag vet att det kan vara svårt när man mår dåligt, men om du försvann tror jag att jorden skulle bli mycket fattigare. Kram från en okänd

    SvaraRadera
  2. Jag hamnade här för att jag googlade Emma träfflokal, måste skriva här då jag läser att du har självmordstankar, har det oxå från och till. Går hemma och mår dåligt oxå..Anledningarna kan väl vara olika,men vi människor är ganska lika och kan förstå varandra, bara man är tydlig med vad som inte känns bra.
    Jag har vänt ryggen till allt och alla, gick på Emma och var på it. Men det gick åt skogen så nu går jag hemma, jag har svårt att nå fram, så var glad för det lilla du har. Och det är så här, att vi är otroligt viktiga och värdefulla.
    Mvh
    Inger

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.