lördag 16 juli 2016

Religion

Jag var ute och drack latte på ett cafe. Jag spydde i morse efter frukost. Jag tror inte det var något magvirus utan bara att jag har känslig mage. Inte ska jag ha barn heller eftersom jag inte haft sex på säkert ett år. Jag är fattig och har inte råd att gå ut på krogen där man lättast träffar nån. Jag är med på vissa dejtingsajter men det leder ingen vart. Jag blir sällan intresserad och det verkar inte som folk blir intresserade av mig. Jag får mest meddelanden från folk från Nordafrika och Usa och jag vill inte ha något långdistansförhållande. Så jag svarar inte dem. Sen har jag sett på Dr Phil om tanter som blir lurade på pengar av catfish. Jag har inga pengar de kan lura mig på. Men det vet ju inte bedragarna så säkert när de skriver till en så är det något lurt så man får vara på sin vakt ändå. Jag tror att jag skulle må bättre av att umgås mer med andra människor över huvud taget och det behöver inte vara min dröm man. Kanske att jag skulle engagera mig i kyrkan. Jag är ju kristen. Har läst på wikipedia att religiösa människor mår bättre över lag än de som inte har någon religion. Vet inte om det är sant. Det finns ju massa ateister som är lyckliga ändå.

3 kommentarer:

  1. Det låter jättebra att engagera dig i kyrkan tycker jag, jag tror att om man har en religiös tro så mår man bra av att umgås med människor som känner och tror likadant, särskilt i ett så sekularisat land som Sverige för ateister (och agnostiker som jag) gör ofta narr av troende. Jag respekterar alla som har en religiös tro så länge de respekterar att jag är agnostiker, jag är inte ute efter att övertyga någon om att inga gudar finns men jag vill inte heller att någon ska försöka övertyga mig om motsatsen. Man ska gå efter vad som gör en som person och individ lycklig, inte det som samhället prackar på en. Go for it Bea, kontakta några kyrkor och se vad de har för aktiviteter. :-)

    SvaraRadera
  2. I Svenska kyrkan är det ju låga trösklar och man kan komma och gå lite som man vill. Det var kanske inte exakt så den tidiga kyrkan tänkte sig församlingen, men jag tror det kan passa oss lite känsligare personer att inte låsa upp sig vid något och känna att man "måste" gå dit vare sig man känner för det eller ej. Och efter Gudstjänsten kan man fika lite för en billig penning.. /Daniel

    SvaraRadera
  3. Tycker att du borde kolla upp St:a Klara!

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.