lördag 30 juli 2016

Anteckning

Jag mår bättre nu. Jag berättade för terapeuten om lampan och hon skrev ner det på en lapp och sa att jag skulle lova henne att inte skada mig sen och det gjorde jag. Jag drömde att någon försökte kväva mig med en kudde. Det var obehagligt. Det kanske jag gjorde för att jag i sömnen inte fick luft.

Jag var hemma och kollade på tv igår. American Ninja Warrior bland annat sen somnade jag.

3 kommentarer:

  1. Hade du inte en sådan där mask för sömnapné eller minns jag fel? Jag var på en sådan där sömnundersökning för mina sömnstörningar men fick ett goddag yxskaft-svar där det stod att jag inte har sömnapné. Jag VET det, det var inte därför jag var där. I efterhand har det visat sig att det var stress. Hur som helst, jag skulle nog tycka att den masken var väldigt klaustrofobisk även om jag inte lider av det, skulle ha jättesvårt att sova så jag förstår om du får panik också. Kram Bea.

    SvaraRadera
  2. Bea, det måste finnas människor runt dig som älskar dig och som skulle bli fullständigt bestörta om det hängde ngt annat än en lampa på kroken. Om inte det hjälper kan du kanske tänka på att vi faktiskt inte vet vad som händer i framtiden. Kan bli sämre, men precis lika gärna bättre. Du är värd allt gott. Kram Daniel

    SvaraRadera
  3. Jag håller med Daniel. Jag skulle bli förtvivlad om du skadade dig själv. Du är en speciell och unik människa och du är väldigt modig som vågar blotta hur du mår här i din blogg Jag vet att många läser och finner tröst på grund av dig Bea. Du är värdefull och klok!!

    Kramarfrån J

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.