fredag 26 juli 2013

Stark

Man lär sig nåt nytt varje dag. Köpte en kamera, en sådan polarid. Så tog jag 20 bilder på mig själv. Jag såg tjock, trind och lustig ut men jag såg glimten i mina egna ögon. Prova att göra så med dig själv om du har en kamera. Man ser sig själv i ett nytt perspektiv.

Är en konsumtionsmänniska. köpa köpa. Det jag har gjort är historia. Cynisk nej. Jag tror nog att det har ordnat sig. Men jag får liksom aldrig vara ifred. Det är mitt problem här i livet. Jo jag fick permission idag och jag kände mig liksom obekväm med mig själv och hur jag är klädd. Jag känner inte igen mig när jag är så här tjock. Jag väger 150 kilo. Dubblat min kroppsvikt på sju år. Höll på att tappa tänderna också. Gick in i såret och lät det göra helvetiskt jävla ont. Blev supermegastark. Supermegafighter. Ångrar bara om jag varit elak. Men inte detta med kroppen.

Vill göra något annat med mitt liv. Men nu är jag sjuk så nu ska jag bara ta det lugnt. Jag är lite dålig på det..

2 kommentarer:

  1. men lilla hjärtat. "jag tänker alltså är jag" byt ut tänker mot kan. "jag kan alltså är jag" du kan göra väldigt väldigt mycket. gör dig inte illa. ta hand om dig.

    SvaraRadera
  2. Tack (jag) lilla hjärtat i den stora kroppen.

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.