måndag 17 april 2017

Terror

Förlåt att jag inte skrivit på länge. Det har ju varit mycket som hänt. Till exempel det där med Terrorattacken. Jag var i säkerhet. Jag brukar ofta vara på Kulturhuset så det var ju tur att jag inte var där just den dagen. Jag mår bra men jag tänker ofta på självmord. Inte så att jag har några planer eller så men ibland blir livet så svårt att det känns som enda lösningen. Ni behöver inte vara oroliga för jag är inte kapabel till att åsamka mig själv eller någon annan för den delen stor skada.

Jag fyller år snart. Tänkte ha en liten fest. Jag fyller 37 år och det är ju helt sjukt att man blivit så gammal. Men man åldras ju och blir äldre.

Livet rullar på. Jag är fortfarande singel men skulle vilja träffa någon och uppleva kärleken. Jag är dock kanske för kräsen. Många på just dejtingsajter är ju oseriösa. De har redan en partner och det är något jag inte fattar när man har sitt på det torra ska man ändra vara ute i dejtingdjungeln för gräset är alltid grönare på andra sidan. Eller vadå?

Jag har inte så höga krav. Kanske för låga till och med.

1 kommentar:

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.