tisdag 16 januari 2018

Sysslolös

Jag gör inte så mycket nuförtiden. Jag får ju sjukersättning varje månad. Jag går på sysselsättning men det är bara ett par gånger i veckan. Jag borde verkligen sysselsätta mig mera. Jag blir ju isolerad av att bara vara hemma. Tanken är att jag ska skaffa ett lättare arbete. Men jag vet inte om jag klarar det. Men det vore nyttigt att komma ut och träffa folk. Ja jag vet inte. Jag är inte sjuk just nu men jag är rädd för att insjukna. Jag får injektionen Haldol varannan vecka och så äter jag Cisordinol. Jag funderar på att börja med litium igen för det fungerade verkligen att mota bort manin. Jag ska ta upp det på läkarmötet. Jag vågar inte börja med något srri preparat för det gjorde att jag blev manisk sist. Det var det där otäcka antideppet cipralex eller vad det hette,

1 kommentar:

  1. Hej Bea! Jag tycker att det är jättebra att du vill ut mer, jag har som mål att från och med februari gå ut en stund varje dag, bara strosa liksom - jag dras med en del krämpor så jag kan inte motionsgå varje dag men frisk luft är nyttigt och jag möter alltid någon jag känner här i krokarna. 20 minuter är bättre än inga, så försöker jag tänka.
    SSRI-preparat är ökända för att trigga maniska episoder, även om någon läkare försöker pracka på dig något sådant så säg nej. Innan jag fick min bipodiagnos så medicinerade de mig som om jag led av depression, det var katastrof och först efteråt förstår jag hur manisk jag verkligen blev av och till av medicinerna. Fråga din läkare om litium, hen kan hjälpa dig att väga för och emot. Du har ju en annan sjukdomsinsikt nu än förut, åtminstone upplever jag det så som läser din blogg, nu _vill_ du också må bättre och det gör mig jätteglad! Ta hand om dig Bea.

    SvaraRadera

Jag publicerar din kommentar efter att ha läst den. Your comment will be published after I have read it.